Uw problemen, onze oplossingen

Heeft u ook een vrijwilliger die zich continue bezig houdt met het bijhouden van Excel en Word lijsten? En als die vrijwilliger nu ziek wordt of vervelender nog ruzie krijgt met de sportclub?

Vraagt u zich wel eens af hoeveel facturen er nog openstaan? Of wanneer een bepaald contract is begonnen of afloopt met een van uw businessclubleden? Wanneer benadert u uw sponsors, voor- of nadat het contract afloopt?

Kunt u rapportage van uw leden bekijken ? En die van uw businessclubleden? En zijn er wellicht onderlingende connecties? Een vader die toevallig ook ondernemer is zal eerder sponsor worden van het team waar zijn zoon in speelt toch?

Gaat u professioneel om met de data van uw vereniging? Maakt u iedere dag een back up? Heeft u een kopie?

Kunt u uw hele ledenbestand of een deel daarvan selecteren en een nieuwsbrief sturen?

In de sport is het makkelijk presteren met de juiste uitrusting, maar welke uitrusting gebruikt u als vereniging?

Hieronder hebben wij beknopt enkele voordelen van ons CRM systeem op een rijtje gezet.

Webbased

- Geen verloren data meer.
- Mensen kunnen vanuit huis werken.
- Beveiligde ssl verbinding, de data is dus veilig.
- Geen up-to-date computer nodig, de enige vereiste is een internet verbinding.
- Geen fouten met bestandsuitwisseling.
- Unieke verenigingsdata.
- Overal snel over je data beschikken.
- Geen dure licenties nodig.
- U hoeft zelf niet voor de server te zorgen, geen beheer, onderhoud en aanschaf.
- Verzekerd van back ups.
- Werkt met de nieuwste server technologieën.
- Geen omkijken naar hardware problemen.
- Iedere gebruiker kan binnen de eigen administratie gebruikers beheren.

Facturering

- Duidelijke factuur data waardoor altijd op tijd gefactureerd wordt, geen vergeten of verloren facturen meer.
- Productenbeheer van sponsorpakketen en andere reclame uitingen zoals boarding en shirtsponsoring met verschillende verval data's.
- Maandelijks automatische facturatie.
- Mogelijkheid tot proef facturen.
- Betalingsverkeer bewaking.
- Rapportage over betalingsachterstanden.
- Maken van credit nota's.
- Handmatige facturatie.
- Omzet statistieken op klant en product niveau.
- Systeem geeft d.m.v. acties aan wanneer wie gefactureerd moet worden.

-Sponsors aanmaken en beheren.

-Contracten aanmaken, beheren en monitoren

-Rapportage per gebruiker, per sponsor of businessclublid.

-Weten wanneer contracten verlengd moeten worden.

Ledenbestand

-Leden of vrijwilligers aanmaken, beheren en monitoren.

-Contributie volgen.

-Afdrukken van leden.

Rapportage

-Beheer rapportage.

-Businessclubleden.

-Financieel.

-Vervaltermijn contracten.

-Verschillende producten per bedrijf.

-Creditnota overzicht.

-Facturatie overzicht.

-Aantal leden.

Mailingen

-Opmaak mailingen.

-Pagina overzicht.

-Uploaden van banners en of foto's.

-Versturen van e-mail, nieuwsbrief en marketing doeleinden.

Zoals u ziet is ons systeem zeer uitgebreid. Maar schrik niet van alle doeleinden, het CRM systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Wij hebben iedere pagina voorzien van een video tutorial. Zodat u precies kan zien wat u op welke pagina kunt doen en hoe. Verder hebben wij een e-mail helpdesk en zijn wij ook telefonisch te bereiken. Graag helpen wij u uw sportvereniging naar een professioneler niveau te brengen met onze digitale sportclubmanager. Dus maak nu snel een afspraak met een van onze buitendienst medewerkers.