Visuele Tour

Hieronder vindt u meerdere impressies van ons CRM software voor sportclubs.

Leden beheer

Hier kunt u leden aanmaken, afdrukken, indelen in categorie en rayon beheren.

Business clubleden / Sponsors

Hier kunt u businessclubleden of sponsors aanmaken, afdrukken, contracten samenstellen en toevoegen.

Facturatie

Hier kunt u facturen aanmaken en afdrukken. Ook kunt u handmatig of periodieke facturen en aanmaningen versturen en uitprinten. Ook kunt u betalingen controleren en afdrukken.

Mailingen

Hier kunt u mailingen aanmaken. De onderdelen van mailingen zijn: Overzicht mailingen, pagina overzicht, uploaden van foto's en/of banners en uiteraard het versturen van de mailing.

Management rapportages

Onder dit onderdeel vallen 3 categorieen: Leden, businessclub en financieel. Bij leden kunt u rapportages bekijken van de leden, commissies en functies. Bij het onderdeel businessclub zijn de rapportages legio, wij vinden de volgende drie de belangrijkste: Beschrijven en contracten, facturen overzicht en vervaltermijn van contracten.Bij de financieele rapportages kunt u betalingsachterstand opvragen.

Video tutorials

Iedere pagina is voorzien van een video tutorial. Hierdoor krijgt u een makkelijk voorbeeld te zien hoe u met het CRM systeem kunt werken. De video tutorials zijn van professionele kwaliteit. Alles wordt u uitgelegd in stem en beeld.