Vereniging administratie software

Sportclubmanager.nl is een vereniging administratie software voor alle sportclubs in Nederland. Onze vereniging software maakt het mogelijk om in een hand omdraai gegevens zoals leden, sponsors en contracten bij te houden. Door de eenvoudige opzet van het systeem is het niet nodig om eerst een computercursus te volgen, vooral omdat iedere pagina een video tutorial bevat.

Op onze website kunt u impressies en details over alle onderdelen van de vereniging administratie software vinden. Binnen iedere sportclub spelen zich talloze processen af. Wij geloven dat techniek kan helpen deze processen te integreren en te vereenvoudigen, alleen zo haalt u meer uit uw sportclub.

In onze aanpak is iedere vereniging uniek en gelijk. We stellen ons uiterst flexibel op en mits gewenst leveren we maatoplossingen of passen waar nodig onze software aan.

Dus bent u verantwoordelijk voor de leden administratie van een vereniging, stichting of sportclub en zoekt u naar complete ledenadministratie software die tijd en dus geld bespaart? Of is uw vereniging niet graag meer langer afhankelijk van een vrijwilliger die de  ledenadministratie en alle Excel lijsten bij houdt ? Dan Sportclubmanger.nl iets voor uw vereniging of sportclub.

Tijdbesparend software

Sportclubmanager de complete Customer management software die uw sportvereniging nodig heeft.