Onze tarieven.

Omdat het om een nieuw product gaat waar we graag naamsbekendheid mee willen maken hebben we de volgende aanbieding samengesteld.

Wij zorgen ervoor dat de data van uw voetbalvereniging verwekt wordt in de sportclub manager. U hoeft de eerste  3 maanden niks te betalen voor het gebruik van het systeem. Ook krijgt u een jaar lang gratis onderhoudscontract t.w.v. 99,- euro. Wij staan achter ons product, vandaar dat wij niet werken met een opzegtermijn of stilzwijgende verlengingen.

Heeft u  een vooruitstrevende sportclub in uw regio dan is het zelfs mogelijk dat wij het gebruik van het software systeem " ruilen" tegen bijv. board sponsoring.

•  35 euro per maand per gebruiker met rechten.

•  15 euro per maand per gebruiker zonder rechten.

•  Onderhoudscontract 99,- per jaar.

•  Data invoer 65,- euro per uur. *

•  Voor op maat aanpassingen of toevoegingen buiten de updates rekenen wij 125,- euro per uur.

Al onze prijzen zijn excl. btw.

In de praktijk is gebleken dat het systeem tijd en geld bespaard en dus geld oplevert i.p.v. kost.

Bent u overtuigd? Plan dan een afspraak met een van onze buitendienst medewerkers, dit doet u op de pagina 'Afspraak maken'.

Wij hopen dat u de volgende sportclub bent die veel plezier aan de digitale sportclub manager gaat beleven!

*Alle data moet aangeleverd worden in excel lijsten.