Software ledenadministratie

Ledenadministratie software is….

..voor sportclubs en sport vereniging van groot belang. Het onderhouden van een ledenadministratie in Word en of Excel is foutgevoelig kostbaar en tijdrovend.  Dit kan allemaal tot het verleden behoren als u kiest voor de ledenadministratie software van sportclubmanager.nl. In de praktijk is gebleken dat onze ledenadministratie software geld oplevert i.p.v. kost.

Het registreren van de leden is nodig om de contributie  te kunnen innen, maar ook om inzicht te hebben  in de samenstelling van de sportclub of  vereniging. Bij sportclubs wordt vaak Excel en Word gebruikt, met alle nadelen van dien. Een nadeel is dat het eigenlijk maar geschikt is voor één gebruiker; en wat nu als deze gebruiker zijn werkzaamheden niet door kan zetten.

De Ledenadministratie of ledenbeheer  kan door de administrator ingericht worden met verschillende gebruikers en rechten. Zo krijgt u door deze ledenadministratie software een beter inzicht in uw leden en sponsors.

Sportclubmanager.nl is meer dan een ledenadministratie software alleen. Kijk ook op onderstaande pagina’s wat sportclubmanager nog meer inhoud.

Heeft u meer vragen over deze ledenbeheer software neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Sportclubmanager.nl is de software voor sportverenigingen waar naar u zoek bent.

De ledenadministratie software van Sportclubmanger.nl is de oplossing waarnaar u zoekt.