Rapportage software

Het probleem

Directeuren, bestuurders en penningmeesters worstelen nogal eens met vragen als:

• Hoe haal ik meer uit mijn sponsoring?
  • Wanneer lopen de contracten af?
  • Hoeveel geld moet er nog ontvangen worden?
  • Wie haalt de meeste sponsoring binnen?
  • Hoeveel contributie staat er nog open?
  • Hoe haal ik meer uit mijn vertegenwoordigers?

De oplossing

Sportclubmanager.nl helpt om betrouwbare managementinformatie te genereren uit verkoop inspanningen en activiteiten in de vorm van overzichten en lijsten. De managementinformatie uit Sportclubmanager.nl is juist, tijdig, volledig en controleerbaar.

Direct de juiste gegevens opvraagbaar waar u maar bent. Als u een sportclubvereniging moet managen heeft u toch ook managementinformatie nodig en geen enorm lange Excel lijsten?

Door de beschikking over de juiste rapportages werkt u efficiënter en sneller. U ziet precies waar het geld binnenkomt en waar niet. De rapportage software is maar een klein onderdeel van de CRM software . Het systeem bevat ook financiële rapportage, facturering software , jaarrapportage en ledenbeheer software. Heeft u meerdere vragen of wilt u graag advies van ons neem dan contact op of maak een afspraak met een van onze medewerkers.