Ledenbeheer

Sportclubmanager is de internetapplicatie voor verenigingen en sportclubs voor het volledig beheren van leden, businessclubleden en contracten. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u tijd en geld bespaart en veel efficienter te werk zult gaan. Wij hebben dus een vereniging administratie software ontwikkelt speciaal voor sportclubs en verenigingen.

Waarom ledenbeheer van sportclubmanager.nl?

Sportclubmanager biedt verenigingen en sportclubs een totaalpakket voor het online beheren van verschillende ledenbestanden. Het ledenbestand is maar een klein onderdeel uit de hele CRM software.

U houdt uw leden gemakkelijk op de hoogte via mailings in uw huisstijl en stuurt hen uitnodigingen voor evenementen waarvoor zij zich kunnen aanmelden. Al meerdere jaren werken er sportclubs met onze software en met veel succes.

Dus bent u verantwoordelijk voor de ledenadministratie van een vereniging of sportclub en zoekt u naar complete ledenadministratie software die tijd en dus geld bespaart? Of is uw vereniging liever afhankelijk van 1 goedwillende vrijwilliger die de ledenadministratie, boekhouding, facturering en sponsoring met Excel en Word in de lucht houdt ? Dan is online CRM iets voor u.

U kunt met de bulk e-mail software  het hele ledenbestand of delen daarvan een eigen opgezette mail of nieuwsbrief versturen. Waarom nog met "bel bomen" werken als u ook met de tijd mee kunt gaan.

Tijdbesparende en gebruiksvriendelijk software.

Sportclubmanager heeft u overal via internet toegang tot uw leden, businessclubleden en contracten.

Onze ledenbeheer software is online dus uw vrijwilligers kunnen gewoon vanuit huis de CRM cloud in.  Wij verzorgen automatische back-ups, beveiliging en het updaten van de ledenbestand software. Kijk ook eens op de pagina Ledenadministratie software voor meer informatie.

Sportclubmanager.nl is de software voor sportverenigingen waar naar u zoek bent.