Ledenbeheer software

Een onderdeel van Sportclubmanager.nl is de ledenbeheer software. Onze software is toepasbaar voor iedere sportclub en vereniging.

De ledenbeheer software bevat alle functionaliteit om de leden administratie van een vereniging te verzorgen.

De software bevat functionaliteit voor onder andere ledenbestand, uitgebreide zoek functionaliteit, betalingen, rapportages en e-mail marketing

Voordelen ledenbeheer software :

• Onbeperkt aantal leden.
  • Ledenonderhoud o.a. NAW gegevens, betalingsgegevens, groepen, elftallen, gezin-structuren aanbrengen, contributiegegevens, betalingswijze.
  • Zeer eenvoudige invoer van leden.
  • Bijhouden van de contributiehistorie van meerdere jaren.
  • Zeer uitgebreide zoek en sorteermogelijkheden. U vindt werkelijk alles in een handomdraai.
  • Mailing versturen naar een team, lid of het hele ledenbestand.
  • Statistieken over uw ledenbestand.
  • Bijhouden van nieuwe leden en gewijzigde leden.

Het ledenbeheer software is maar een klein onderdeel van ons customer relationship management systeem .

De CRM software bestaat o.a. uit de volgende onderdelen.

Sportclubmanager.nl is de software voor sportverenigingen waar naar u zoek bent.

Ons CRM systeem wordt al meerdere jaren met veel succes door gerenommeerde sportverenigingen gebruikt. Heeft u verder nog vragen wat wij voor uw sportvereniging kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze buitendienstmedewerkers.