Welkom op de website van sportclubmanager.nl

Sportclubmanager is een online CRM systeem wat is ontstaan uit de behoefte om bepaalde problematiek op te lossen binnen verenigingen. Via de link 'Uw problemen, onze oplossingen', kunt u lezen over welke problemen we het hebben. Op de pagina 'Over ons' kunt u kennis maken met de mensen achter de digitale manager en het ontstaan ervan. We zijn 2 jaar bezig geweest om de online CRM software te programmeren, te optimaliseren en gebruiksvriendelijk te maken. De online CRM software is grondig getest door onze opdrachtgever, en zij willen nooit meer zonder. Zie de pagina 'Recensies' om meer te weten te komen over wat klanten van onze CRM software vinden. In onze bedrijfspresentatie hierboven vindt u audio visuele uitleg van onze software voor sportverenigingen.

Hebt u een andere sportvereniging die onze hulp kan gebruiken? Op de pagina 'Contact' ziet u verschillende mogelijkheden waarop u ons kan bereiken. Op de pagina onze tarieven en aanbieding staat helder en duidelijk de maandelijkse bijdrage die wij vragen voor het gebruik van ons online CRM software. Uit praktijk is gebleken dat het software systeem direct geld oplevert en kosten bespaard. Het systeem levert dus geld op! Bekijk onze 'Visuele tour' om erachter te komen welke problemen de software precies tackelt. Hier laten we zien wat we kunnen doen op gebied van ledenadministratie, sponsoring contracten, e-mail marketing, facturering en omzet overzichten. Bent u overtuigd maar wilt u toch graag persoonlijk spreken met een van onze medewerkers, ga dan naar de pagina 'Afspraak maken'. Een afspraak maken is zo gedaan, we komen graag kennis maken bij uw sportvereniging.