Financiele rapportage

Het maken van financiële rapportages is noodzakelijk voor elke sportclub of vereniging. Zonder een gedegen inzicht in uw businessclubleden kunt u immers niet adequaat handelen. Onze financiële rapportages maken digitaal de vertaalslag van operationeel naar strategisch. Nu veel subsidies worden teruggeschroefd en gestopt is het belangrijk duidelijk inzicht te krijgen in de financiën van uw sportclub of vereniging.

Waarom financiële rapportages?

Indien u goed inzicht in de financiën van uw sportclub of vereniging wilt houden, kunt u periodiek een financiële rapportage digitaal uitdraaien. U ontvangt dan een duidelijk tussentijdse financieel rapport. In de financiële rapportages staan ontwikkelingen in resultaat, omzet en kosten. Zo kunt u alles  goed vergelijken.Hieronder een paar voordelen:

• Beter inzicht in financiën
  • Sneller handelen en reageren
  • Welke sponsorpakketten zijn populair en welke niet
  • Voor die tijd al cash flow in beeld
  • Openstaande vorderingen

Financiële rapportages maar een klein onderdeel van het CRM systeem.

Onze online CRM applicatie is helemaal toegespitst op sportclubs en verenigingen. Meerdere gerenommeerde sportclubs werken dagelijks met veel plezier met ons systeem. De mogelijkheden zijn legio maar hieronder een paar van de belangrijkste modules.

Heeft  u verder nog vragen neem dan contact met ons op of maak een afspraak.