Facturering software

Een factuur samenstellen, selecteren en versturen doet u in een handomdraai met de facturering software van Sportclubmanager.nl. Wilt u een impressie van onze facturering software? Bekijk dan visuele tour. Daar ziet u wat u precies met ons factuurprogramma kunt doen en hoe u straks in de praktijk makkelijk een factuur maakt. Uiteraard  in uw eigen huisstijl. U zult zien dat facturering software makkelijker werkt dan Word, Excel of elk ander tekstverwerkingsprogramma. Daarbij is onze facturering software online te gebruiken. Vanaf elke computer. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

U ziet direct hoe de factuur er uit gaat zien

Met onze facturering software kunt u kiezen voor verschillende opties voor het indelen en opmaken van de factuur. Door het aanklikken van de verschillende factuuronderdelen die u op het scherm ziet, maakt u snel de gegevens op uw factuur compleet. Adressen van klanten legt u in één keer vast en gebruikt u daarna opnieuw.

Eenvoudig uw factuur versturen

Met de facturering software is het eenvoudig om uw facturen per post of per mail te versturen. Onze 'CRM software’  bevat alle functies om uw facturen snel bij uw klanten af te leveren. Ook kunt u uw facturen versturen als zogeheten elektronische factuur, volgens de officiële regels van de Nederlandse overheid. Sportclubmanager houdt voor u per factuur bij wanneer en hoe u deze heeft verstuurd.

Facturen maken met eigentijdse lay-outs of uw eigen ontwerp

In het factuurprogramma kunt u kiezen uit een groot aantal fraaie lay-outs waardoor uw facturen er snel en eenvoudig professioneel een aantrekkelijk uitzien. Door het uploaden van foto’s logo’s en banners maakt u snel een eigen ontwerp van uw factuur.

Met de lay-out-ontwerper kunt u alle onderdelen van de factuur naar uw wensen aanpassen. Denk hierbij aan kopteksten, voetteksten en lettertypes.

Facturering software is maar een klein onderdeel van Sportclubmanager

Onze ‘online CRM’ software is compleet toegespitst op sportclubs en verenigingen.

Met ons CRM systeem gaat u professioneler om met leden, businessclubleden, contracten en alle overige data. Het customer management software bevat o.a. de volgende modules:

Sportclubmanager.nl is de software voor sportverenigingen waar naar u zoek bent.

Heeft u verder nog vragen over CRM systemen of sportclubmanger.nl neem dan contact met ons op of maak een afspraak.