E-mail marketing software

 

De e-mail marketing software in ons CRM software is gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend. Waarom nog met “bel bomen” werken als iedereen met een smartphone rond loopt? Snel een mail neer zetten, de groep selecteren en iedereen heeft zijn bericht tegelijk binnen.

 

U wilt uw hele bestand aanschrijven omdat de sportclub een x aantal jaar bestaat? Met onze e-mail marketing software is het gedaan in een handomdraai.

 

Het gaat niet alleen over het versturen van de mail maar ook de opzet van u mail heeft u zelf in de hand. Banners, foto’s links naar websites, het is allemaal geen probleem. Bedenk eens hoeveel geld u kunt besparen met het uitschakelen van externe bedrijven.

U bepaalt welke mail naar wie toe gaat en hoe de mail eruit moet komen te zien.

Bedenk eens hoeveel marketing uitingen u kan doen als sportclub?

 

 

Deze bulk e-mail software in maar een klein onderdeel van de Sportclubmanager.nl.

 

Ons CRM systeem is uit de behoefte van de sportclubs ontstaan, de eerste versie hebben wij dan ook in opdracht gemaakt voor SDOUC in Ulft.

Nu bijna 3 jaar later en 2 versies verder zijn wij klaar om iedere sportclub in Nederland met ons CRM systeem tot een hoger niveau te brengen. 

 

Wij kunnen ons een waar CRM specialist noemen met onze jarenlange ervaring.

 

Of u nu  e-mail marketing software zoekt of een compleet CRM systeem bij Sportclubmanager.nl bent u aan het juiste adres. Heeft u verder nog vragen maak dan een afspraak met een van onze buitendienst medewerkers.

 

 

Sportclubmanager.nl is de software voor sportverenigingen waar naar u zoek bent.

 

 

 

Maak een afspraak