Customer Relationship Management

Customer Relationship Management- CRM

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management. CRM onderhoudt alle aspecten van de interactie tussen bedrijven en verenigingen en hun klanten en /of leden.Of het nu om verkoop of om service gaat.

CRM is een strategisch zakelijk besluit om de volgende zaken te verbeteren:

• Beter begrijpen van de klanten.
  • Beter omgaan met klanten / leden.
  • Makkelijker om nieuwe klanten te beheren.
  • Aantal aangeboden contracten.
  • Vermindert faal kosten bij klanten.

Hoe wordt vandaag de dag CRM gebruikt?

Hoewel de term Customer Relationship Management het vaakst gebruikt wordt om zakelijke klanten relatie aan te duiden, worden CRM systemen ook gebruikt om de contracten, ledenbeheer en e-mail marketing bij te houden. Maar denk ook aan management rapportages en de ledenadministratie software.

CRM solutions voorziet u van zakelijke en financiële data, zo kunt ook gemakkelijker nieuwe producten aanmaken en toevoegen.

Ook laat het systeem onderlingende connecties zien. Met onze CRM Software gaat u efficiënter en makkelijker met facturering om waardoor u sneller over uw geld beschikt.

Sportclubmanager is een online CRM systeem, ook wel crm cloud genoemd. Heeft u verder nog vragen? Wij komen u het graag uitleggen en kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Sportclubmanager.nl is de software voor sportclubs waar u naar op zoek bent.