CRM specialist

 

 

Welkom op de pagina van de CRM Specialist. Staat u op het punt om CRM software binnen uw organisatie te implementeren? De CRM Specialist kan u hierbij ondersteunen. Op deze website kunt u alvast meer te weten komen over mij, de CRM Specialist.

 

Het doel om een CRM-systeem aan te schaffen is het klantgerichter opereren in uw marktgebied. U wilt uw doelgroep beter leren kennen en beter bedienen door zoveel mogelijk gegevens in kaart te brengen. Ik kan uw wensen in kaart brengen, selecteren en implementeren. Ook het updaten van een CRM systeem is voor mij geen probleem.

Mijn eerste CRM applicatie heb ik in 1995 ontwikkeld en sindsdien hiermee bij een ruim aantal organisaties hun verkoopautomatisering geautomatiseerd. Vanuit mijn verleden in commercieel ICT management, heb ik, Theo Besselink, oprichter van Sportclubmanager.nl, mij volledig toegelegd op de toepassingsmogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM en het ontwikkelen van specifieke CRM applicaties zoals sportclubmanager.nl. Met behulp van deze CRM solutions kan ik bedrijven en organisaties helpen hun marketingafdeling zo te stroomlijnen dat processen efficiënter verlopen en een hoger rendement uit relatiebeheer kan worden gegenereerd. Zo kan men bijvoorbeeld sneller en adequater reageren op marktveranderingen en klantinformatie direct omzetten naar nieuwe strategieën. De kracht is niet alleen het gebruik van de CRM functionaliteit, maar ook koppelingen en arbeidsbesparende functionaliteiten om uw efficiency te verbeteren.

Binnen commerciële afdelingen worden geen inkomsten gegenereerd, alleen maar kosten. Mijn kracht is om uw organisatie een optimaal resultaat te laten behalen, tegen zo laag mogelijke kosten zodat uw uiteindelijke resultaat vele malen gunstiger zal zijn. Mijn referenties noemen mij een ware CRM specialist!

 

Heeft vragen over CRM?  Ik help u graag verder. 

 

 

Maak een afspraak